SPORTSKI CENTAR INTEGRAL

Sportski kompleks „Integral“ je jedan od najsavremenije opremljenih objekata ovog tipa na teritoriji grada Beograda. Nalazi se u Surčinu u Banovačkoj 1, u okviru sportskog centra FK Jedinstvo, a počeo je sa radom 2011. godine.

Balon poseduje podlogu sa veštačkom travom vruhunskog kvaliteta poslednje generacije. Sa mrežama postavljenim oko celog terena i martinelama od punog drveta objekat pruža pun komfor sportistima profesionalcima i amaterima. Sportstki objekat ima sopstveni sistem grejanja i ventilacije, svlačionice sa 14 tuševa, kao i sve druge propratne tehničke elemente (lopte,golmanske rukavice, markere, čunjeve, pomoćne golove)

Na spratu, u okviru balona, nalazi se moderan kafić sa povoljnim klubskim cenama i pogledom na teren. U prijatnoj i opšuštajućoj atmosveri kafića, na LCD televizorima možete pratiti sva trenutna sportska dešavanja putem kablovske televizije. U okviru kafića nalazi se još jedna sala koja je pogodna za poslovne sastanke, a kako je kapacitet kafića sto mesta imamo veliko iskustvo i u organizaciji raznih proslava i događaja.

Kontakt telefon: 066/8637-748 Aleksandar Todorović