Skalar 2000

NACIONALNI TRENING CENTAR ZA SKIJANJE NA VODI I VEJKBORD – BEČMEN

KSVV “SKALAR 2000”

Poligon “Nacionalnog trening centra za skijanje na vodi i vejkbord – Bečmen” i KSVV “SKALALR 2000” nalazi se na Bečmenskom jezeru broj 3. (N 44.78983: E 2019939) G.O. Surčin i jedini je zvanični, homologizovani poligon na teritoriji Republike Srbije.

 

Sadrži slalom stazu, na kojoj se svake godine održavaju takmičenja za Svetsku i Evropsku rang listu, poligon za figure, dva profesionalna čamca za skijanje na vodi. Svi vozači imaju, najmanje nacionalnu licencu.

 

Na poligonu “Nacionalnog trening centra za skijanje na vodi i vejkbord – Bečmen” i KSVV “SKALALR 2000” stalno treniraju svi članovi Saveza Srbije i Beograda, klubovi iz unutrašnjosti, organizuju se kampovi za talentovane sportiste iz zemlje i inostranstva, treninzi svih nacionalnih selekcija  Srbije kao i takmičara iz inostranstva.

 

U okviru Centra radi škola skijanja na vodi i vejkbordinga u kojoj, polaznici uz profesionalne trenere i instruktore mogu osetiti draži ovog ekstremnog sporta

 

U centru postoji i berza polovne opreme kao i mogućnost nabavke nove, profesionalne opreme za napredne skijaše i takmičare.

 

Ambijent u kome se Centar nalazi omogućava bavljenje i drugim sportovima vezanim za vodu i prirodu…

 

Stara kineska poslovica kaze: “Vreme provedeno na vodi se ne računa u život” a skijajne na vodi je sport koji se baš tamo odvija…

kontakt: 011 3183338 i 063 364 911

e-mail: skalar@sbb.rs