O NAMA

O preduzeću

Preduzeće za obavljanje delatnosti od opšteg interesa za obavljanje poslova iz oblasti sporta i rekreacije za građane Surčina, JP predstavlja javni servis otvoren za sve potrebe, sugestije i dobre ideje. Možemo se pohvaliti dobrom saradnjom kako sa našom matičnom opštinom Surčin, tako i sa svim ostalim preduzećima sa teritorije naše opštine. Imamo uređenu bazu podataka svih sportskih klubova i udruženja građana i otvoreni smo za saradnju sa svima, sve u cilju unapređenja sporta i kulture, zaštite postojećih tekovina i razvoja novih.

U sklopu našeg preduzeća radi sportsko-rekreativni kompleks “Integral”, u čijem sastavu se nalazi savremeno opremljeni balon za mali fudbal sa moderno uređenim svlačionicama i tuševima, kao i klimatizovani sportski restoran iz kog možete pratiti utakmice u balonu i na stadionu FK “Jedinstva”. Za rekreaciju pojedinaca ili timova na raspolaganje Vam stavljamo i sportsku ekološku halu u Boljevcima.

U samom centru Surčina, u elegantnom i prijatnom ambijentu restorana “Teatar” dočekaće Vas naši ljubazni i profesionalni zaposleni. Za sve Vaše proslave, poslovne ručkove ili romantične večere, za kaficu sa prijateljima ili za ugođaj čitanja novina na miru, restoran “Teatar” je idealno mesto.

Preduzeće takođe i ribnjak “Bečmenska bara”, nautičko selo “Biser” kao i Bojčinske brvnare.

Prioritet u svim našim aktivnostima su omladina i deca, tako da smo vremenom ostvarili odličnu saradnju sa svim osnovnim školama naše opštine.

Sve aktivnosti, programi i projekti koje radimo za decu i omladinu su besplatni za sve korisnike.

Još jednom ponavljamo: Mi smo javni servis osnovan da radi za građane Surčina, zato ako imate dobre ideje, korisne sugestije, ili opravdane kritike, dođite do nas ili nam se javite.

Organi upravljanja Javnim preduzećem:

Direktor Javnog preduzeća za sport i rekreaciju:

Dragan Đorđević

telefon: 011 8441-091

Nadzorni i upravni odbor preduzeća:

IRINA POKRAJAC – PREDSEDNIK NADZORNOG ODBORA

SLAVKO LJUBINKOVIĆ – ČLAN

KATARINA CIMEŠA – ČLAN