NAUTIČKO SELO BOLJEVCI

[wptranslit_inline]

U Boljevcima (Gradska opština Surčin) na levoj obali reke Save. Na 35km uzvudno od Beograda, odnosno na 29km kopnenim putem nalazi se prvo Nautičko selo u Srbiji.

Nautičko selo „Biser“ je kompleks od 16 modernih kućica na vodi postavljenih u nizu i podsećaju na biserni nakit obale. Urađene su tako da mogu biti mesto savršene harmonije za sve ljubitelje reke, sportiste, rekreativce, lovce i ribolovce.

Svaka kućica opremljena je sa dva do tri ležaja. U ponudi su apartmani sa francuskim i dva plus jedan pomoćnim pojedinačnim ležajevima. Svaka kućica poseduje kupatilo sa tuš kabinom, prilaznu natkrivenu terasu, kao i gornju otvorenu terasu, idealnu za sunčanje sa pogledom na reku. Kućice su klimatizovane, a za hladne dane obezbeđeno je grejanje.

Kućice pružaju uživanje u prirodi, vodi, svežem vazduhu i predstavljaju idealno mesto za svakoga ko želi beg iz gradske gužve u prijatnu i opuštajuću oazu nadomak Beograda. Kao deo turističke ponude Nautičko selo „Biser“ nudi svoje vrednosti i gostoljubljivost na sasvim poseban način. Raznolikost turističke ponude kojom prostor Nautičkog sela i neposredne okoline raspolaže, biće Vam podstrek da u prvom i jedinstvenom nautičkom selu Srbije provedete dane dane vikenda, pa i duži boravak na šta će vas sigurno postaknuti predeli sremačke ravnice, reke Save, očuvane šume, ribnjaci i izletišta.

DODATNI SADRŽAJI

Nautičko selo „Biser“ u okviru dodatnih sadržaja respolaže i recepcijom sa kongresnom salom, koja služi za potrebe održavanja naučnih i stručnih seminara, konferencija i kongresa. Sala raspolaže kapacitetom oko 40 mesta.

Za posetioce koji žele da nas posete sa vode posedujemo uređenu marinu sa vezovima za čamce, koja je namenjena gostima Nautičkog sela „Biser“ sa sopstvenim plovilima. Pored čuvanja vodenih ljubimaca možete zakupiti mesto za vez čamaca u marini za periode od mesec dana, šest meseci, ili u toku čitave godine.

Na obali naspram Nautičkog sela „ Biser“ smešteno je prirodno izletište na 12 hektara stare šume, uređenim parkom za najmlađe, letnjikovcima, terenom za odbojku i mali fudbal, biciklističkom stazom , kupalištem i plažom u toku sezone.

Gostima su uvek na raspolaganju osmeh, lepa reč, ali i pomoć osoblja u nautičkom selu.

 

RESTORAN „ SAVSKA TERASA“

 

 

U sklopu Nautičkog sela, kao poseban dragulj, nalazi se splav restoran „ Savska Terasa“. Savska Terasa je izuzetno mesto za svakog ko želi beg iz gradske vreve i prijatnu, opuštajuću atmosferu. Restoran u svojoj ponudi ima autentična jela iz Srema, razne rečne i druge specijalitete. U našem restoranu možete organizovati razne vrste proslava, kao što su rođendani, svadbe, krštenja i ostale druge proslave. Kapacitet restorana je oko 60 mesta.

 

 

 

Pozivamo Vas da posetite ovu jedinstvenu turističku oazu i uživate u čarobnom dodiru prirode.

 

 

 

 

 

Kontakt restorana: 066 8637819

Radno vreme restorana: 09-22

Informacije i rezervacije Nautičkog sela :

Tel. 011 8403999 i 066 8637716

Radno vreme Nautičkog sela: 00-24

REZERVACIJE NAUTICKO SELO

REZERVACIJE NAUTICKO SELO