Uspešno završeni projekti za zimski raspust 2019.

Javno preduzeće za obavljanje poslova iz oblasti sporta i rekreacije u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu uspešno je realizovalo dva projekta namenjena osnovcima sa teritorije GO Surčin za vreme trajanja zimskog raspusta 2019. godine.
U sportskom kompleksu „Integral“ deca su se oprobala u tri različita sporta, a to su: fudbal, atletika i male olimpijske igre. Mališani su imali mogućnost da odaberu jedan ili više sportova i tako za sebe pronađu onaj sport koji im najviše leži i kojim će se verujemo baviti i u budućnosti. Sa decom su radili iskusni treneri iz oblasti navedenih sportova koji su mališanima predstavili sportske veštine na njima najzanimljiviji način.
U sportskoj sali u Boljevcima odvijao se drugi sportski kamp gde je deci data mogućnost da se oprobaju u košarci, džudou i odbojci. Sa polaznicima kampa su takođe radili stručnjaci iz oblasti navedenih sportova koji su decu motivisali da dođu u naš kamp u velikom broju.
Cilj ovih projekata je da decu u toku zimskog raspusta odvojimo od savremenih tehnoloških aparata kao što su laptopovi, tableti i računari i omogućimo im da se zdravo razvijaju i unaprede svoje psihomotorne i socijalne veštine.
Nadamo se da ćemo slične projekte realizovati i u budućnosti i zahvaljujemo se Sekretarijatu za sport i omladinu koji je prepoznao resurse kojima naše preduzeće raspolaže.